Мартин Димитров: Само обединение с ДСБ ще ни спаси

Интервю на Елена Кодинова за броженията вдясно, спасяването на синята коалиция, зависимостите на ръководството на съюза и десните избиратели

16 Ноември 2012 14:14

3

принтирай | текст

Снимка: Преса

Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

Борис Ташков

Превъзходно интервю на Мартин!
ВЪПРОС: "Чак сега ли стана възможно да се съберат обратно двете партии? Какво трябваше да се случи, за да не звучи това събиране като утопия?"
ОТГОВОР НА МАРТИН:
- "През 2009 г. с много труд успях да създам Синята коалиция и да събера СДС и ДСБ. ... ключовите хора в СДС и ДСБ да разберат, че без нова партия не вървим напред. И това условие горе-долу се изпълни до момента, в който не се появи за съжаление критична маса в СДС и тя започна да действа нелогично и против всякакъв разум. Използваха, че едно огромно количество хора в СДС, какъвто например е и моят баща, не харесват Костов заради това, че раздели СДС ... Създадоха напрежение, разделиха Синята коалиция, ... да услужат някому. Откакто е избран, сегашният председател на СДС, не е идвал в парламентарната група. Той как иска да работи с депутатите си? Последния път, ... когато идва в парламента, е видян ... че е ходил в групата на ГЕРБ, но не е дошъл в групата на СДС."

18 Ноември 2012 19:57 Харесвам (2) Съобщи за нередност

Цанко Рошков-tzankoroshkov@abv.bg

Уважаеми Господин Димитров,моля да посочите конкретно :1.Имало ли е нарушения при последните вътрешни избори в СДС?2.Ще подкрепите ли една широка вътрешно партийна дискусия за настоящето положение и за бъдещите действия на партията с цел възстановяване на нейния авторитет?

16 Ноември 2012 22:54 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Василев

Абе, абсолютен смешник! След него няма никой, освен тези, дето са хранилка в Парламента! Нито МСДС, нито ЖС са закрити, разтурени или каквото е да друго - след като са толкова много, да си направят събранието и да се конституират, ама не могат, защото са 10 човека...

16 Ноември 2012 15:56 Харесвам (4) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image
 

 

Copyright © 2014 PPESSADaily
Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
EXTENSA WEB DEVELOPMENT