Според изследване на „Сова Харис“ *

Доверието към Плевнелиев падна с 10%

За първи път от началото на прехода правителството е по-популярно от президента

04 Декември 2013 09:00

37

принтирай | текст

Снимка: БГНЕС

Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

ss

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СА С 40%, ДПС с 25%, ДУДУКА С 20% и АТАКА С 15%.ЗА ДРУГИТЕ НЯМА ДА ИМА.
ТОНЧЕВ ВЗЕМИ СИ ИЗГОРИ ДИПЛОМАТА АКО ИМАШ ТАКАВА И СЛЕД ТОВА СЕ ЗАСТРЕЛЯЙ.

06 Декември 2013 21:31 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Криви огледала

Социолози, менюто е друго - вижте
УЛИЦИТЕ И МЛЪКНЕТЕ!

06 Декември 2013 17:44 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Роско-курвата

Какво ли доверие е имал някога гоцеделчевският капут, та сега му бил паднал....

05 Декември 2013 20:50 Харесвам (7) Съобщи за нередност

ВИЖТЕ това, нещатастават ясни

http://reporterbg.com/pages/graf.html

05 Декември 2013 19:45 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Божо

"Горянин-ЧО", ти не знаеш първо кои са били горяните, а си си сложил това псевдонимче! Горяните бяха озлобени фашисти и техни прости, неграмотни слуги. Те стреляха по беззащитни жени, деца и старци и бързо бяха изловени и си получиха заслуженото. Освен това аз никого не съм обидил. Просто казвам на реститутките, фалшифите инструменталисти, некадърните сценаристи и още по-некадърните им артисти, ЧЕ БЪЛГАРИЯ е нещо много по-различно от тези споменати персони, тътрещи се вече половин година по жълтите павенца. Те са извън мантинелата, поради некадърните си лидерчета и няма защо да изливат злобата си на други, които нямат никаква вина за тяхното политическо положение - извън парламента.
А иначе, ти си си показал злобата и омразата в последното си коментарче, но това никак няма да ни уплаши, "ГОРЯНЧЕ". Нашите деди са водили въоръжена борба с фашистките престъпници(както в целия свят водиха свестните хора), та не сме от страхливите. Хайде по-спокойно да не ти стане нещо лошо.

05 Декември 2013 17:47 Харесвам (4) Съобщи за нередност

от трън на глог

От в. Преса и "съмишленици" са вдигнали ръце от червен Кольо, тъй като той се дискредитира тотално като червен поръчков агент. Само че не щеш ли, случило се е както се казва " от трън на глог ". От много акъл Преса е извадила от нафталина Тончев, но той горкия както и да го представяш, от растояние мирише на мухъл.

05 Декември 2013 08:49 Харесвам (4) Съобщи за нередност

жак

Пълни глупости са тези резултати !

05 Декември 2013 08:16 Харесвам (4) Съобщи за нередност

фурията

Не само ще му пада, но ще продължи да пада до неговото окончателно отпадане от политическата сцена и от територията на България. Назначеното от ГЕРБ президентче до кога ще се опъва като магаре на мост и ще пречи за развитието на държавата. Да си отиде сам, за да не го прогоним с камъни.

05 Декември 2013 08:04 Харесвам (5) Съобщи за нередност

Горянин

Божо, защо обиждаш тези, които не са на твоето мнение? Омразата я създавате вие с обиди и унижения, с отричането на правото на мнение и избор на гражданите, с манипулациите и лъжите, с мръсните номера за омаскаряване и обръщане на истината.

А кои сте вие - ченгета, мутри, номенклатурчици, мафиоти, платени симпатизанти, крадци от времето на комунизма и прехода, доносници, комунистически лекета, апаратчици, руски подлоги, милиционери, шумкари, национални предатели, терористи, трафиканти, двуличници, некадърници с партийна книжка, нагаждачии и други боклуци.

А това проучване е смешно тенденциозно.

05 Декември 2013 01:34 Харесвам (2) Съобщи за нередност

Божо

Е, разбирам злобата ви герберасти и седесари, обаче това е реалността. Жълтите павнца и реститутките по тях, заедно с фалшиви певци и инструменталисти, некадърни, смешни "артисти", буфосинхронисти и купища смешни, фалшиви "исти" не е България, господинчовци! Не само "Сова Харис" показва подобна тенденция, а повечето професионално-доказали се с верни резултати социалогически агенции. Досега нито една не е дала предимство на ГЕРБ от изборите до днес. Няма такава, освен Мирка и изгоненото Лили - смешни храненици на десницата, вмирисали се на хранилките.
Защо БСП печели и държи позиции? Ами много просто, господинчовци. БСП прокара всичките си обещания и ги реализира успешно, и все повече ще реализира. Има много да видите още с рестарта на икономиката и реиндустриализацията на България.

04 Декември 2013 22:49 Харесвам (9) Съобщи за нередност

Fur

ПОМАКА ДА СЕ МАХА ПРИ КРАДЕНИТЕ СИ МИЛИОНИ И ПРИ ХАРЕМА СИ..ТОЯ СОПОЛ Е ОТВРАТ.КОЯ "СПИ" С ТОВА ВЛЕЧУГО ???????

04 Декември 2013 22:44 Харесвам (5) Съобщи за нередност

Дарина ГЕРОВА

Като българка ви питам защо най много проценти имат БСП и ГЕРБ,а на трето винаги ДПС.Защо,не искам да гласувам за тези две партии.Е,ясно,че ДПС има твърд електорат.Защо нямам избор,защо няма нови и смислени партии.Мислех,че студентите и други млади ще имат нова партия,но явно са ''зелени в главата''Затова като нямам избор няма и гласуване.

04 Декември 2013 22:29 Харесвам (5) Съобщи за нередност

ДС-то

ТОШО ТОШЕФ защо не коментира ОСТАВКАТА на БСП ОРГАНИЗАЦИЯТА в община Кирково? Социалисти искат ОСТАВКАТА на проваления политик СерГЕЙ СтаниШЕФ, който е "свалил гащите" пред РЕЗАЦИТЕ!

04 Декември 2013 21:15 Харесвам (6) Съобщи за нередност

АНГЕЛ

ПЛАТЕНИ ГЪЗОБЛИЗЦИ!!!!!НИ ЛИ ВА Е СРАМ!!!ДЕ.БА ВАШТА МАЙКА!!!!НА УМНИ ЛИ СА ПРАВИТЕ-МИНДИЛИ!!!!

04 Декември 2013 21:13 Харесвам (1) Съобщи за нередност

TONI

МНОГО СИ ВЯРВАТЕ , ВИЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.

04 Декември 2013 21:01 Харесвам (1) Съобщи за нередност

ДС-то

Това е ЛЪЖА и МАНИПУЛАЦИЯ на ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ! Тези хора нямат спиране. Ден и нощ използват ТОШО ТОШЕВ да плюят по президента!

04 Декември 2013 20:56 Харесвам (7) Съобщи за нередност

ПЛЕВНЕЛИЕВ ЛИ? ЧЕ ТОВА Е МНОГО ПРОСТО

Той (Топелещият стола на "Дондуков-2")един от "експертите», които смятат, че: "На чужд гръб и 100 тояги са малко"! Същият е и най-високопоставеният държавен служител, пропагандатор на "МОРАЛНОТО" задължание на държавата и нейната администрация да способства на ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ (като обобщаващо нарицателно име на родните и привнесени "инвеститори", "предприемачи", "бизнесмени", спекуланти, банкери, лицензионисти, офшорковци, плутократи-монополисти, партократи-лобисти, висшата държавна и съдебна бюрократична аристокрация и слугиниращото им обкръжение от възхваляващи Ги интелектуалци, трубадури, журсналисти, метреси гардове и... сиви и черни "гущери с опашки") ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ, МИЛИОНЕРИТЕ МИЛИАРДЕРИ!...

04 Декември 2013 16:46 Харесвам (10) Съобщи за нередност

К.Петров

Ма много сте му дали на Роската? А "протестиращите" са в графата "Няма да гласувам".

04 Декември 2013 16:11 Харесвам (12) Съобщи за нередност

К.Петров

РБ никога няма да събере 4%. "Атака" никога няма да падне под 8%. Колкото и да ни досаждат с други резултати разните му там проучватели.

04 Декември 2013 16:08 Харесвам (7) Съобщи за нередност

Къпинчев

Възможностите на един миришещ на мухъл, претендиращ да е социолог са такива. Въпреки старанието което е положил за да изпълни поръчката, защо не попита например тези 22.4%, които не са решили за кого ще гласуват- в колебанията им фигурират ли ДПС и БСП и ли тези 2 партии са изключени. Предполагам, че отговорът е ясен и Тончев много добре го знае и за тона тикога няма да го зададе. Защото ще обърка поръчката.

04 Декември 2013 16:04 Харесвам (3) Съобщи за нередност

Плеханов

Докараха ни до първа сигнална система/по Павлов/.Като ни изтърсят нелепица от рода на ''социологическото''/скотологическото/изследване на ''Сова Харис''всеки се опитва да захапе тоягата/Васил Тончев/без да се замисли,че ръката която я държи и размахва се нарича в-к ''Преса''.Или,иначе казано-при едни избори БСП-то и ДПС-то ще имат 121 депутата.И 14 ''кучета в резерв'' от Дудук без цензура.
И това тече като новина по почти всички ''медии''.
НЦИОМ е мъртва,да живей тъмночервената ''Сова Харис''.
Та такива ти ми работи,другарки и другаре...Комунизма не е за мислене той е за чувстване.Първа и втора сигнална система.По Павлов.

04 Декември 2013 15:54 Харесвам (3) Съобщи за нередност

ВЛАДИМИР УЛЯНОВ

По поръчка на „Преса“ Агенцията за социални, политически и маркетингови проучвания „Сова Харис“ проведе представително за пълнолетното население на България изследване - МА КАКВО СЕ ЧУДИТЕ- КОЙТО ПЛАЩА, ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!!! ТОВА ТИ СТИГА, ЗА ДА СПРЕШ ДА ЧЕТЕШ ПОВЕЧЕ И ДА КАЖЕШ: Е.....ТЕ СИ МАЙКИТЕ, МРЪСНИ КОМУНЯШКИ ЧЕРВЕНЯСАЛИ И УПОТРЕБЕНИ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗСИ- ПРЕСА И КВО БЕШЕ, АААы СОВА ХАРИС! ЧЕРВЕНИ ЛАЙНА!

04 Декември 2013 14:05 Харесвам (6) Съобщи за нередност

ДО ТАШО

ТАШКО ТИ НА ДЯДА СИ МЪДЮ ЛИ КРЪСТЕН..

04 Декември 2013 12:30 Харесвам (5) Съобщи за нередност

не човек а стомана

Де видяхте тая подкрепа за правителството?...,може би в "долината на широките гащи"!!!

04 Декември 2013 12:20 Харесвам (5) Съобщи за нередност

cutmaster

Вие луди ли сте ?
Сайта за първи път го посещавам и се втрещих ...,то бива бива ама тук направо комунистическо котило.
Да ви с...а на измисленото с.проучване.,Не съм от ГЕРБ но на следващите избори ще гласувам за тях.,имам познати социалисти които са отвратени от парлламент и правителство(не са червени бабички!)

04 Декември 2013 12:16 Харесвам (6) Съобщи за нередност

пешо

Щом комунягите са толкова сигурни в успеха,що не отиват на избори да го узаконят ? Ще идат ,ама не им стиска !Такава хурка ще ядят ,че ще се чудят откъде им е дошла !

04 Декември 2013 11:15 Харесвам (8) Съобщи за нередност

Моника

Ако не вярващ на червен Кольо с неговата (сова) питай комунето Райчев и неговата (мидиана) или комунето Кънчо с (галъп) или Ю. Асланова сестрата на Момата. Всичко е възможно да се пише след като комунето Миков (велумито)ликвидира единствената независима НЦИОМ...

04 Декември 2013 11:05 Харесвам (11) Съобщи за нередност

момата

Едно дете приличашто на заяк било от смесен брак - майка му била украинска циганка, а баща му украински евреин. Отива един ден то при баща си и го пита:
- Тате, аз циганче ли съм, или еврейче?
- Е, как, сине. Аз като съм евреин, евреин си и ти.
Отива детето при майка си и я пита:
- Мамо, аз циганче ли съм, или еврейче?
- Сине, аз 9 месеца съм те носила, майка съм ти. Естествено, че си циганче. А защо питаш?
- Ами на улицата видях едно колело и сега се чудя - да го открадна ли, или да го продам!

04 Декември 2013 10:57 Харесвам (9) Съобщи за нередност

Гошо

Откога тази нелепост Бареков е политическа личност?
Защо в изследването не присъства партията на Зелените?
Измишльотини!

04 Декември 2013 10:31 Харесвам (14) Съобщи за нередност

галя

докога тази антибългарка ще води класацията и кой гласува за нея?

04 Декември 2013 10:21 Харесвам (14) Съобщи за нередност

Калина

А на чий политик му расте доверието? Кажете за наглата, преяла с власт въшка Станишев. Колкото и да използва децата си в ефир и тези на Йосифова, няма да събуди омилостивяване в сърцето ми. И знаете ли защо, защото неговите деца и тези на останалата сган, както и той самия, са предизвестени победители над българския народ. Заради наследената феодална политическа власт, и окрадените народни ресурси и предадените национални интереси.

04 Декември 2013 10:03 Харесвам (11) Съобщи за нередност

ТАМЕРЛАНД

каквото и да ни показват все същото статукво таке че народевземайте мерки докато е време

04 Декември 2013 09:58 Харесвам (2) Съобщи за нередност

ха ха ха

Харесва ми, че на картинката Радан Кънев подскача на един крак, това показва, че не е червен.

04 Декември 2013 09:56 Харесвам (8) Съобщи за нередност

До Сашо

Сашо, 100-на човека може да протестират толкова дни за колкото им платят. Така че глупостите ги плещиш ти. А и няма лошо да протестират, даже е добре - това поддържа тонуса на управляващите и ги предпазва от грешки, а когато сгрешат ги кара да се поправят. Така, че парадокса е, че протестите са само от полза за управляващите.

04 Декември 2013 09:36 Харесвам (18) Съобщи за нередност

Истината

А бе сашо,как ги сътвори тези глупости, бе? Хората НЕ протестират вече 170 дни, ти директно ни заблуждаваш, че тези няколко протестиращи са ХОРАТА.

04 Декември 2013 09:29 Харесвам (18) Съобщи за нередност

сашо

А бе Тончев,как ги сътвори тези глупости ,бе ? Хората протестират вече 170 дни ,той директно ни заблуждава ,че подкрепата за правителството на БСП и ДПС расте и расте още подкрепата за БСП ! Бива малоумни изследвания бива ,ама чак пък толкоз !

04 Декември 2013 09:17 Харесвам (11) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image
 

 

Copyright © 2014 PPESSADaily
Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
EXTENSA WEB DEVELOPMENT