Протести – ден 25-ти

Протестиращите готвят изненади за вторник и петък

08 Юли 2013 20:15

11

принтирай | текст
Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

Божо

Седесари, ами като сте били толкова много защо не влязохте в парламента? Вие имате в София ДСБ+СДС общо 50000 и за страната всичко 100000 гласа. Ето това сте. БСП получи на изборите в София 162000 и 948000 за стрната. Ясно ли ви е седесари? Вие сте в момента на протеста около 30-40000 максимум. Толкова изведе скоро БСП на 1.5.2013. И 100000 да изкарате не сте 948000, колкото спечели БСП. Не е важно колко извеждаш на митинг, а колко имаш в урните, седесари. Това е положението. Изборите завършиха преди месец-два. Следващите са след 4 години. Ако поискаме тогава ще решим дали да са по-рано и ви съжалим, а не вие ще решавате. Има си демократични правила и те са валидни дори и за вас седесарите.

08 Юли 2013 22:56 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Оставка! Избори!

Хората и говорителите пред НДК са ясната картина, колко подкрепят правителството.

Останалите са платени драскачи, които вечер са на протеста за сваляне на правителството, а през деня на работа за БСП-то и Атака!......Какво да се прави, трябва да си изкарват хляба, но кървав става този хляб!


Не лъжете по форумите, не си помагате!

08 Юли 2013 22:32 Харесвам (0) Съобщи за нередност

арменския поп

Разбирам, че от полицията имат затруднения за определяне броя на протестиращите. За това ще им препоръчам методът на Гарабед: по време на движение, влака преминава край голямо стадо овце. Поглежда Гарабед през прозореца и казва 142 овце. Е как ги преброи толкова бързо го пита Агоп. Ами много просто отговаря Гарабед - броиш краката и делиш на 4. За полицията ще е още по лесно, защото ще трябва да дели само на 2.

08 Юли 2013 21:18 Харесвам (1) Съобщи за нередност

ПРОТЕСТАНТИ,

МВР ВИ ЗАБЛУЖДАВА,ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СИ НАПАВИХА АМФИТЕАТРАЛНА СНИМКА ПРЕД МАНИПУЛАНТИТЕ ОПЕРАТОРИ! ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ БЯХА ДО ХОТЕЛ "ПЛИСКА",А ДО ОСМИ КИЛОМЕТЪР,ДОРИ ДО ВРАНЯ !

08 Юли 2013 20:49 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Божо

"До посланиците на страните от ЕС", след като нямате подкрепа от по-голямата част на народа тичате пред чуждите посланици. С това вие не уважавате народа и държавата и ги позорите. Кой връща историята бе, седесар? Нали при правителството на БСП бе приета България в ЕС, а не при вас. Кои са политическите трупове? Това сте вие, бе. Нали вие отпаднахте позорно от парламента. И не се жалете и оплаквайте за това пред посолствата, а потърсете сметка от вашите тъпи лидери, които ви докараха до този позор. Нали не БСП ви е виновна, че не сте в парламента или мислите обратно.
Значи тези, които вкараха Българивя в ЕС са ретроградни, а вие които разбихте селското ни стопанство с тъпите си ликвидационни съвети и индустрията на България с разбойническо-ментърджийската приватизаци са будната част. Вие сте компрадорската част на новата, продажна, българска буржоазия бе, нещастнико. И какво сега? Да дойдат посланиците да ви чишкат и дондуркат? Нещастници жалки! Нямате срама и клеветите народа ни. Помияри продажни!

08 Юли 2013 19:36 Харесвам (1) Съобщи за нередност

До посланиците на страните от ЕС

Гражданите трябва да бъдат чути, ала рубладжийската олигархия няма и най-малкото намерение да се откаже от своя (макар и демаскиран) модел на задкулисие ! Нещо повече, за да осигури на външните й сюзерени контрол над положението, тя умишлено се стреми към хаос и връщане на колелото на историята ! Ала колкото и днес да изглежда могъща, тя няма никакъв шанс ! Защото за разлика от протестиращите „ИНТЕРНЕТ лумпени”, които се ориентират сравнително бързо и точно в предизвикателствата на 21 век, тя "живее" в миналото и не е в състояние да догонва времето ! Пречи й собствената й консервативна тоталитарно-конспиративна природа !
Историята ни е дала безброй примери за това, че всеки който се е опитвал да върви срещу хода на историята, е бивал безапелационно изметен, дори от нейната памет ! Проблемът на българското общество е, че заради ретроградната и бавноразвиваща се част от него, будната и бързоразвиващата се част е принудена да плаща цената и да страда още дълго ! Освен, ако не й бъде дадена навременна подкрепа отвън !

08 Юли 2013 19:02 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Божо

"Да впрегнем този ураган в платната !", на това твоето се казва посмали, бре манго! На митинга на БСП на 1.5.2013-та бе точно така. Опашката бе даже зад Народно събрание западно, а челото бе стигнало павильончетата на Дума в парка.
И БСП съобщи за 30-35000. Така че по-полека. ДСБ+СДС имат в София 50000 гласа на последните избори. БСП има 162000 гласа. Ами в страната знаеш ли как е работата?
ДСБ+СДС имат около 100000 гласа, а БСП сама има 948000.
Та, драги седесари, казва се първо хоп кажи, после подскочи.
А ако си въобразявате, че ще повторите метежа от 1997-ма - няма да ви се отвори парашутът. Историята е казал Енгелс може да се повтаря само като фарс!

08 Юли 2013 17:13 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Да впрегнем този ураган в платната !

При добро време протестните шествия бяха показателно многолютни ! Когато авангардът им беше пред Моста на въздишките на НДК, опашката им беше между Народното събрание и Софийския университет ! Вероятно са били от по 70-80 хиляди граждани, които тогава МВР ги "броеше" за 5 хилядни ! Социологическите проучвания показват, че 82% от населението подкрепя протеста ! Да оползотворим тази огромна енергия с мощно представителство в новия парламент !

08 Юли 2013 16:36 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Димитрова

Просто Б.Б не приема да бъде опозиция. Там го стяга чепика. А днешната му изцепка,че първо той трябва да се разцепи че да се разцепи ГЕРБ,както и че той казва какво да се прави,ясно показва що за партия е това. За какво им е оперативно бюро и контролен съвет,като той коли,той беси. Какви са хорат гласуващи за подобен дебил?

08 Юли 2013 15:56 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Гюро Михайлов

Вече сме наясно, че ако се стигне до нови избори, ситуацията няма да се промени. Доказателство за това са изборите във Варна, които са умалена картина на това, какво би се случило в страната като цяло, ако днес се проведе нов парламентарен вот. Варна показа- подобен акт е най-безотговорната опция за страната в момента. Последните социологически изследвания сочат, че към момента над 60% от хората не искат предсрочни парламентарни избори веднага, а нормализиране на ситуацията.

08 Юли 2013 13:54 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Гюро Михайлов

Всъщност, що верно правителството не подаде оставка? Да се загубят още няколко месеца. После пак тях да ги изберат. Пак да състявят правителство. Пак ли ще протестирате, тогава? Аре да мислите малко, мааа ме стара!!!

08 Юли 2013 12:59 Харесвам (1) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image
 

 

Copyright © 2014 PPESSADaily
Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
EXTENSA WEB DEVELOPMENT