Протести - ден шестнадесети

Демонстранти искат оставка на кабиента, други подкрепят правителството на Пламен Орешарски

29 Юни 2013 18:18

11

принтирай | текст

Снимка: БГНЕС

Добави в Svejo
twitter принтирай изпрати | текст

Победа, оставка!

А къде са 17 и 18 ден?

Да не сте станали безработни вече?

01 Юли 2013 22:18 Харесвам (0) Съобщи за нередност

А. Стоянова

Уважаеми г-н протестиращ (29 юни 2013 21:25), благодаря Ви за "възхищението", но ще си позволя да не се съглася с вашите оценки. 1.Работата на 42-то НС, далеч не е ЦИРК. Това е изключително полезен труд, за извеждане на страната ни от безнадеждното положение, в което се намира: срив в икономиката, непозната до сега безработица, най-малък процент от БВП заделен за здравеопазване, образование, наука и култура, най-голяма младежка безработица в ЕС и още и още. 2.НЕЛЕПО е след 23 год. капитализъм (частна собственост), да се говори за социализъм и комунизъм. Разликата между СОЦИАЛНА държава в условията на ПАЗАРНА икономика и горните понятия, има голяма ПРИНЦИПНА разлика. Така, че не подкрепям някаква "ЧЕРВЕНА ВЪРХУШКА", а одобрявам кабинета "Орешарски", който е едно удачно решение за момента. Г-н Орешарски е безпартиен, доказал се експерт в областта на финансите и управлението им, в тясна връзка с икономиката. Една от основните задачи на това правителство е да създаде условия, за спиране изтичането на млади кадри, за да работят в чужбина. Жалко, ако младежите не го подкрепят.

01 Юли 2013 17:26 Харесвам (1) Съобщи за нередност

В.СТОЯНОВ

И АЗ ПОДКРЕПЯМ И ПРИВЕТСТВАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В ПОДКРЕПА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ГЕРБ НЕ ДАДЕ И СТО МИНУТИ ШАНС НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВСИЧКИ ДОБРА НАПРАВЕНО СЕ ОТРИЧА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЯВНО ГЕРБ СТОЯТ ЗАД ТЯХ И КАТО ВИДЯХ МАРИЧКОВ ИЗПЪЛЗЯЛ НА ПРОТЕСТА МИ СТАНА ЛОШО ТОВА ЛИ СА НОВИТЕ ЛИЦА ТЕЗИ РЕСТИТУТЕ

01 Юли 2013 15:16 Харесвам (2) Съобщи за нередност

Ани

Хайде стига с тези манипулации! Новите протестиращи са наивници плюс марионетки!Не искам никого да обиждам, но съм възмутена как се премълчава истината и се насочва вниманието към козметични политически промени. Никой не иска промяна на икономическия модел! Без неговата промяна няма как да се пребори олигархията и мафията, защото той ги създава. Нещо повече: този модел създава кризата и бедността. Интелигенцията по света не само говори, но и вика за това. Нашата прави циркове! Или са паднали от Марс или са се продали! Друго обяснение нямам!

30 Юни 2013 05:15 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Артист-Краставичар

Вчера се събрахме 240 човека на пл. "Независимост", осем стигнахме да Орлов мост. Чухме , че в Пловдив протестиращите също са били осем. А във Варна по малко от 30 глави. В Бургас зарязаха протестите. Явно, на комунистите им е писано да ни управляват и да ни ебат на поразия в следващите четири години. За сега посягат само на интелигентните ни съпруги и ги клатят в Борисовата градина. Както е тръгнало, утре може и на нас самите да посегнат. Натам вървят нещата. Вече се говори, че млад комунист опервазил баба Латинка Петрова. Значи имало причина и тя да се развява по митингите. А бе тя стана една, не се знае чий хуй в чий гъз е. Ние обаче сме решени да продължим. Може да се насерем , но няма да се изложим.

30 Юни 2013 04:15 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Българин

На ,,протестиращите,, пидали пожелавам анално и орално шибане в геребастките гъзопутки.

29 Юни 2013 23:46 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Протестиращ

До А. Стоянова...

Стоянова!!!
Възхищавам се на проницателността ти относно работата на ЦИРКА!

Ма...пристрастЕна си! Към Червената върхушка! И СМЪРДИШ!!!

Пий хапчетата и лЕгай!

29 Юни 2013 21:25 Харесвам (2) Съобщи за нередност

Протестиращ

До СТОЯНОВИЧ...

Аве...
ВиШ кво си написал - не те разбирам, за да ти отговорА!
:D

29 Юни 2013 21:22 Харесвам (0) Съобщи за нередност

Протестиращ

До "БЪЛГАРИН"

Ми ЕЛА да ме шибаш АНАЛНО, ГЕЙ!!!
Заповядай, да те видим!

Или и ти си като Сидеров - ПУТ*КА, м???

29 Юни 2013 21:20 Харесвам (1) Съобщи за нередност

Стоянович ....

Миннистър Стоянович, Ви е не си вършите работата. Вече 16 дни интелигентните доматаджии препикават вратата Ви , а се помръднали. Защо продължавате да плащате на мърлячи - артисти, музиканти, които не спират да ви осират ?
Вземете се в ръце г-н Стоянович,бързо уволнете тези въшльовци, които изпоцапаха и центъра на София.
За такива като тях само мачкане, уволнение и силно и рязко ебане изотзад.

29 Юни 2013 19:32 Харесвам (2) Съобщи за нередност

А. Стоянова

Приветствам КОНТРА ПРОТЕСТА и основния призив на протестиращите - ДА ПОДКРЕПИМ кабинета "ОРИШАРСКИ". Да, управляващите работят в сложна обстановка, но се възхищавам от организираността и компетентността, с които заработиха от първия ден. Наблюдавах работата им в петък в НС. Бяха докладвани, разяснени и мотивирани промените в Закона за енергетиката, свързани с цената на тока. Добра организация и ред в НС, в делови порядък се обсъждаха и гласуваха промени, гарантиращи скорошни социални придобивки и по-дългосрочни резултати за икономиката (като важният проблем за включване на Бг. в енергийния пазар). Взеха се решения за данъчни закони, като необлагаем минимум на сгради, до определена данъчна оценка. Убедена съм, че ще се справят с добре обмислената си програма и ще изведат Бг. от дъното. Нека да ги подкрепим, разбира се и с висока взискателност.

29 Юни 2013 16:59 Харесвам (6) Съобщи за нередност
 
Вашето име:
Коментар:
  CAPTCHA Image
 

 

Copyright © 2014 PPESSADaily
Всички права запазени.

Уеб дизайн и изработка
EXTENSA WEB DEVELOPMENT